Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Moda Na XenoxMT2 Tylko Nie KAMERA!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie tylko nie piszcie mi że się nie da albo nie ma moda na tego priva. Kamer to noob jakich mało piszę do niego jak do człowieka że na Xenoxie są inne pliki a on dał aktualizację co wogóle itemów nie widać nawet potów nie ma tych z 30000 pż a mi chodzi tylko o nie odpychanie mobów z konia pliku patch1 i innnych plików .eix/epk nie da się wypakować bo wsadzili tam plik o nazwie ????????.py proszę o jakiś link lub cos na nie odpychanie z konia

MASZ PROBLEM!!! ???NIE TY JEDEN NA ŚWIECIE LUDZIE MAJĄ WIĘKSZE!!!

4l1y88.jpg

ALE GOŚĆ:

aadmfkowew.gif

Opublikowano

czemu sadzisz ze kamer to noob? gdyby nie on nie miał bym dużo rzeczy na PLu , nie jest noobem bo widać ze dobrze sobie radzi z programowaniem , może mu się po prostu nie chciało , ale go nie obrazaj ...

Nie chce + ani - chociaż jak już musisz dać to daj + ale najbardziej zależy mi , abyś kliknął w www.pajacyk.pl i kliknął w brzuch pajaca :) Pomóż głodnym dzieciom

Opublikowano

Client jest dobrze zabezpieczony przed rozpakowaniem przez Pawemola nie ma opcji go rozpakować.

Wczoraj do moda został dodany server XenoxMT2, ale bez nowych itemów prawdopodobnie one nigdy nie zostaną dodane polecam pobrać nowego clienta na nim znajdują się wszystkie itemy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...